Fiskefillet med sesam

Grøntsags pasta med laks

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jeg prøver rigtig mange retter af lige for tiden, og tilpasser dem til mig og mine smagsløg. Jeg synes det er svært at lave et ret, og dertil skulle have dobbelt så mange grøntsager, så jeg prøver at få grøntsagerne så vidt muligt pakket ind i retten, på den ene eller anden måde.

Jeg forsøgte mig derfor med pasta med laks igår, dog er det en ret hvor der også skal bruges en smule fløde, men det erstattede jeg med soyamælk. det blev faktisk rigtig godt, hvis jeg selv skal sige det 😉


Opskrift (til 1 person)

1 stk laks
20 Sukkerærter
1 Squash
Sesam frø
Citronskal
frisk rød basilikum (alm kan også sagtens bruges)
1/5 dl soyamælk (uden sukker)
salt og peber
olie til stegning


Sådan gør du:

skær laksen ud i tern (mundrette stykker), vend den i sesam og steg det på en opvarmet pande med olie (jeg skruede ned på 5 ud af 12) lav pasta af squashen (jeg har investeret i en spirelli maskine, men en kartoffelskræller kan også bruges, så bliver det bare båndpasta)
Halver sukkerærterne på langs. Varm soyamælken op med citronskal, salt og peber og tilsæt sukkerærter, når de er varme tilsættes squash pastaen og varmes også op.
laksestykkerne tages af panden og de overskydende sesam (fra panden) drysses ned i gryden til soyamælk, ærter og squash. Bland laksen med indholdet i gryden, og server.

jeg håber at i kan lide det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskefillet med sesam