Vægttabs update

Fiskefillet med sesam

Photobucket Pictures, Images and Photos

 Sidste gang jeg var inde hos Lene Hansson så hun min kostdagbog, og syntes at det var en skøn idé at jeg havde lavet min egen rasp af spirebrød (købes i fryseboksen hos super Best) men hun havde selvfølgelig også et forslag til hvordan jeg kunne lave emmlækker og samtidig sund fiskefillet. Hun foreslog mig at bruge sesam frø istedet for rasp, så det besluttede jeg at prøve af..

det smagte HELT fantastisk, og jeg vil våge og påstå at jeg ikke kommer til at længes efter en alm fiskefillet, for det smagte VILDT godt med sesam! Det burde alle prøve, derfor får i naturligvis lige en opskrift på min lækre aftensmad.


OPSKRIFT (til 1 person):

1 rødspættefillet (jeg havde købt dem upaneret i frysedisken i superbest)

1 æg

sesam frø

1/2 spsk olivenolie

sat og peber

3 gulerødder

1/2 æble

1 spsk ristede kokosflager

1 1/2 spk creme fraise

1 tsk remoulade

karry


Sådan gør du:

pisk æget så blomme og hvide “hænger sammen” vend rødspættefilletten i ægget, og dernæst i sesam frø, tænd panden på fuld varme til den er varm, hæld olivenoliesat på panden, og skru ned når olien er varm. Læg fiskefilletten på panden og steg til den er let gylden. Riv gulerødderne og æblerov vendt sammen med kokosflagerne. Bland cremefraise, remoulade og karry.

velbekomme.


Jeg modtager meget gerne gode tips til mine retter 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabs update