Sund ærte suppe

Laks med gulerødder og blomkål

Photobucket Pictures, Images and Photos

I weekenden havde vi besøg af noget familie fra USA. De skulle naturligvis have dansk smørrebrød, men i og med at jeg har startet min nye livsstil, valgte jeg at lave noget sundere til mig selv..

Jeg fik laks med grøntsager, og det smagte virkelig godt!


Opskrift:

1 stk god laks (jeg havde købt min hos fiskehandleren)

1/4 blomkål

4 gulerødder

3 kviste frisk timian

3 spsk creme fraise

Allround krydderi fra urtekram

2 spsk rejer

persillepesto

purløg

karry

citron saft

salt og peber


Fremgangsmåde:

Tag en gryde og læg laksen ned, fyld vandt så det når halvdelen af laksen, drys laksen med salt og peber og lidt citronsaft. Skær gulerødderne på skrå, i tynde skiver og steg med lidt olie, salt peber og timian til de er møre. Skær blomkålen i tynde skiver og steg med salt, peber, karry og citronsaft til de er møre. Lav en dressing af cremefraise, purløg, salt, peber og allround krydderi. Pynt med rejer og persillepesto.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund ærte suppe