Laks med gulerødder og blomkål
I weekenden havde vi besøg af noget familie fra USA. De skulle naturligvis have dansk smørrebrød, men i og med at jeg har startet min nye livsstil, valgte jeg at lave noget sundere til mig selv..
Jeg fik laks med grøntsager, og det smagte virkelig godt!
Opskrift:
1 stk god laks (jeg havde købt min hos fiskehandleren)
1/4 blomkål
4 gulerødder
3 kviste frisk timian
3 spsk creme fraise
Allround krydderi fra urtekram
2 spsk rejer
persillepesto
purløg
karry
citron saft
salt og peber
Fremgangsmåde:
Tag en gryde og læg laksen ned, fyld vandt så det når halvdelen af laksen, drys laksen med salt og peber og lidt citronsaft. Skær gulerødderne på skrå, i tynde skiver og steg med lidt olie, salt peber og timian til de er møre. Skær blomkålen i tynde skiver og steg med salt, peber, karry og citronsaft til de er møre. Lav en dressing af cremefraise, purløg, salt, peber og allround krydderi. Pynt med rejer og persillepesto.
Rigtig sejt valgt du tog der, og det ser lækkert ud