Fødselsdags brunch på Kongemosen

Grøn salat med kylling

Photobucket Pictures, Images and Photos


Opskrift (1 person)

1/3 agurk

1 forårsløg

3 grønne asparges

30 g god fetaost

2 både melon (efter eget ønske)

frisk mynte

1 tsk øko sesamolie

citron saft

1/2 kyllingebryst (med paprika


Fremgangsmåde:

skær agurken på langs, og fjern “kernerne” skær dem derefter i skiver, melon og asparges skæres i lidt grove stykker, og forårsløg skæres fint. Bland grøntsagerne sammen med olie, citronsaft og mynte, og drys med fetaost bagefter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags brunch på Kongemosen