Imorgen begynder et nyt liv

Besøg hos Lene Hansson

Photobucket Pictures, Images and Photos

Igår var jeg inde hos Lene Hansson. Vi var 3 tøser som skulle starte op sammen, så der var en rigtig god og afslappet stemning. Vi fik gennemgået vores helseprofiler, og vores kostdagbog, og fik snakket og forklaret om hvad vi skulle rette op på.

Vi fik anbefalet diverse vitaminer og kost tilskud, samt en gammengang af den nye livsstil. Bla. Skal vi alle spise byggræs (pulver eller tabletter)

Lene sælger også nogle lækre og smarte drikkedunke som jeg købte en med hjem af. Den er virkelig smart, bla. Fordi der er en skrueknap i toppen som kan stilles alt efter hvor mange gange man har fyldt flasken op i løbet af dagen, men også fordi, at der er en lille si i toppen, så man kan have citron, agurk, mynte, isterninger eller fx løse the blade (for den kan nemlig også tåle varme drikke) uden at man får det med i det vand man drikker, for sien tager det jo. Skide smart! Den kan købes her.

Indlægget er IKKE sponseret og indeholder IKKE afilliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imorgen begynder et nyt liv